ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Η δημιουργία περνάει σε άλλη διάσταση με τη νέα σειρά αλεύρων Melissa

Πιστή στο στόχο της να πρωτοπορεί, να δημιουργεί και να εξελίσσεται ταυτόχρονα με τις ανάγκες του καταναλωτή για πιο σύγχρονα και υγιεινά προϊόντα, η Melissa για άλλη μια φορά καινοτομεί και παρουσιάζει τη νέα σειρά αλεύρων που θα απογειώσει κάθε απλή ή gourmet συνταγή σας.
Με ανανεωμένη εικόνα και σε νέα πρωτοποριακή συσκευασία η γκάμα αλεύρων Melissa στηρίζει τη σύγχρονη νοικοκυρά και τα κάνει όλα στη κουζίνα πιο απλά.

  • Καινοτόμα αεροστεγής συσκευασία που αποτρέπει την απώλεια του προϊόντος στο ράφι.
  • Ειδική αυτοκόλλητη ταινία κλεισίματος για ευκολία στην αποθήκευση του προϊόντος.
  • Δοσομετρητής στο πίσω μέρος της συσκευασίας για ευκολία στη χρήση.

Η Melissa, γνώστης του καλού σιταριού για πάνω από 70 χρόνια, δημιουργεί τη νέα σειρά αλεύρων που είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονη συνταγή.

Φαρίνα «00»: Αλεύρι μαλακού σίτου για όλες τις χρήσεις που δε λείπει ποτέ από την κουζίνα και δίνει νόστιμες λύσεις σε αλμυρά και γλυκά πιάτα.

Ζαχαροπλαστικής: Το αλεύρι μαλακού σίτου που φουσκώνει μόνο του. Ιδανικό για αφράτο κέικ, μηλόπιτα, μαφινς, μπράουνις και πολλές άλλες γλυκές δημιουργίες.

Στη ανανεωμένη γκάμα αλεύρων έχουν προστεθεί δύο νέοι κωδικοί το Ολικής Άλεσης και το Ζυμωτό.

Ολικής Άλεσης: Αλεύρι που αλέθεται σε παραδοσιακό πετρόμυλο και είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες καθώς περιέχει ολόκληρο το φύτρο του σταριού. Με εξαιρετική γεύση και ωφέλιμα για την υγεία θρεπτικά συστατικά είναι ιδανικό για κάθε είδους αγαπημένη συνταγή.

Ζυμωτό: Το ιδανικότερο αλεύρι για σπιτικά, χρυσαφένια ψωμιά και λαχταριστές πίτες που οφείλει το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα του στην άλεση σκληρού σιταριού. Με ιδιαίτερη ελαστικότητα και υψηλή απορροφητικότητα για αφράτα και τραγανά εδέσματα.

Με την ευκαιρία του επαναλανσαρίσματος του αλευριού Melissa, η εταιρία Argosy Trading Company, επίσημος εισαγωγέας της εταιρίας Melissa Kikizas S.A., οργάνωσε τη Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου, μία εναλλακτική παρουσίαση προϊόντος, με επίκεντρο το νέο αλεύρι Melissa Ζυμωτό. Ο κ. Μάριος Λουκαΐδης, ο διευθυντής της εταιρίας Argosy, ως γνωστός «φούρναρης» ζύμωσε σπιτικά ψωμιά με τη παραδοσιακή συνταγή του παππού του Ησαΐα και μας έδειξε πόσο εύκολο είναι το ζύμωμα με το νέο αλεύρι Melissa Ζυμωτό. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά γευστικό και ο εκλεκτός κόσμος που έδωσε το παρών του στην παρουσίαση το απόλαυσε δεόντως. Τα άτομα που παρευρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να ζυμώσουν οι ίδιοι το ψωμί τους και διαπίστωσαν πως με ένα καλό αλεύρι και μεράκι, η επιτυχία στην συνταγή είναι σίγουρη και τόσο απλή.

Η πιο απολαυστική εξέλιξη στη κουζίνα είναι εδώ!
Δημιουργήστε κάθε σας συνταγή με αλεύρι Melissa για ένα γευστικό αποτέλεσμα…γεύσεις μπροστά!