ΥΓΕΙΑ & ΣΩΜΑΣΩΜΑ

5 FIT TIPS: Δείξε πιο αδύνατη μέχρι το βράδυ

Υπάρχουν μέρες που προσπαθούμε να χωρέσουμε μέσα στο αγαπημένο μας skinny jean, με αποτέλεσμα να μένουμε μόνο στην προσπάθεια.

Είναι όμως και εκείνα τα βράδια (που είναι πολύ χειρότερα), τα οποία έχουμε μια σημαντικότατη υποχρέωση και έχουμε στο μυαλό μας να φορέσουμε το εντυπωσιακό Βodycon dress μας αλλά σκεφτόμαστε πόσο εφαρμοστό είναι και πόσο πολύ θα διαγράφει την ανατομία του σώματός μας. Και τότε είναι που μας γίνονται τα νεύρα κρόσσια!

Μην ανησυχείς όμως... και στο skinny jean σου θα χωρέσεις "με το έτσι θέλω" και το εφαρμοστό σου φόρεμα θα φορέσεις για το ραντεβού σου!

5 fit - συμβουλές σου δίνουν την λύση:

Πως μπορείς να δείχνεις πιο αδύνατη λοιπόν μέχρι το βράδυ;

  1. Πες όχι τσίχλα: Έχουμε την εντύπωση πως το να μασάμε τσίχλα είναι κάτι το οποίο μας κόβει την όρεξη! Όχι μόνο δεν ισχύει αλλά αντιθέτως η τσίχλα μας παχαίνει! Το μάσημα της τσίχλας προκαλεί την κατάποση περισσότερου αέρα, ενώ την ίδια στιγμή η αλκοόλη σακχάρου που περιέχει μια τσίχλα προκαλεί φούσκωμα.
  2. Γάλα και υδατάνθρακες αποκλείονται: Οι υδατάνθρακες κατακρατούν υγρά και τα γαλακτοκομικά είναι δυσκολοχώνευτα. Τα αποτελέσματα αυτών των δύο είναι το υπερβολικό πρήξιμο στην κοιλιακή χώρα!
  3. Νερό με λεμόνι: Με το που θα ανοίξεις τα ματάκια σου και θα σηκωθείς από το κρεβάτι σου, φτιάξε ζεστό ένα ρόφημα από νερό και λεμόνι. Το συγκεκριμένο ρόφημα θα ενεργοποιήσει το πεπτικό σου σύστημα αλλά και το μεταβολισμό σου.
  4. Slow mode: Όταν τρώμε βιαστικά καταπίνουμε περισσότερο αέρα και φουσκώνουμε και εννοείτε πώς καταναλώνουμε περισσότερη ποσότητα φαγητού για να χορτάσουμε αφού όπως όλοι γνωρίζουμε το στομάχι για να στείλει την αίσθηση κορεσμού στον εγκέφαλο χρειάζεται τουλάχιστον 30 λεπτά!
  5. Πιες πολύ νερό: Το νερό βοηθάει στο να μειωθεί το φούσκωμα στην κοιλιά, αφού έχει διουρητικές ικανότητες. Παράλληλα μπορεί να μειώσει το αίσθημα της πείνας, δίνοντας σου την ψευδαίσθηση ότι είσαι χορτάτη!